Hopper Winkel

Giverdag in Hasselt!

Datum: 
zat, 25/04/2015 - 10:00 - 18:00

Dag Givers, 

Terwijl jullie leiding op cursus is, zullen de anciens Jan & Dimi een dagje op jullie babysitten! Zij hebben zelfs een heuse uistap naar Hasselt cité gepland! De verplaatsing zal gebeuren in stijl met Bus 45 van De Lijn! We spreken om 09u50 af aan de Van Eycklaan, want de bus vertrekt daar rond 10u00. We zijn terug in Maaseik rond 18u00. Laat zeker via ons Facebook-evenement weten of je al dan niet meekomt, en eventueel op een andere locatie opstapt of dergelijke. Via hetzelfde Facebookevenement kunnen jullie trouwens al extra punten verdienen voor het spel, door de vragen die er gepost zullen worden als eerste juist te beantwoorden.

Neem volgende dingen zeker mee : 

  • BuzzY Pazz, als je er een hebt 
  • Lunchpakket 
  • Uniform + sjaaltje 
  • GSM met foto-functie als je die hebt, of eventueel een fotocamera
  • goesting, motivatie, wijsheid, passie en strijdlust! 
Tot zaterdag!! 
Groepen:

Reacties

Zin in!

afbeelding van Anoniem
Ik kijk er al naar uit!

Recente reacties