Hopper Winkel

Weekendje!!!

Datum: 
zat, 10/02/2018 - 10:00 - zon, 11/02/2018 - 10:00

Beste ouders, liefste Kapoenen

Zoals jullie ondertussen waarschijnlijk al vernomen hebben, gaan we elk jaar samen op kamp. Om het samen slapen al eens te oefenen en omdat slapen op de Scouts natuurlijk helemaal te gek en wel een beetje spannend is, organiseren wij voor jullie een oefenweekendje op 10 en 11 februari. 

Wij wachten jullie op zaterdag 10 februari om 10u aan de lokalen en hier mogen jullie door jullie ouders op zondag 11 februari om 10u opnieuw opgehaald worden. Wij plannen een dag vol super leuke activiteiten en zullen samen slapen in de lokalen. 

Voor deze toffe dag vragen wij een bijdrage van €5 om het eten en de activiteiten mee te kunnen betalen. Dit mogen jullie de dag zelf meenemen. Wel vragen wij om op voorhand even te laten weten of je wel of niet komt door een mailtje te sturen naar kapoenenatscoutsmaaseik [dot] be
Daarnaast vragen we om de digitale individuele steekkaart nog eens na te kijken en correct in te vullen. Deze steekkaart wordt vertrouwelijk bekeken onder enkel de leiding. U kan deze steekkaart vinden op https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/ .

 Wat moet je zo allemaal meenemen voor een weekendje Scouts?

- Slaapzak of deken
- Matje of luchtmatras
- Stevige schoenen
- Reservekleren 
- Ondergoed en sokken
- Tandenborstel en tandpasta 
- Je favoriete knuffelbeer
- Zaklamp
- Pyjama 
- Kids-id en klevertjes van de mutualiteit 
- Regenjas
- €5

 Stevige linker, de kapoenenleiding 

Groepen:

Recente reacties