Hopper Winkel

Rotary Youth Games

Datum: 
zon, 06/05/2018 - 08:30 - 16:30

 Dag lieve givers

Zoals jullie weten, zullen we Zondag 6 mei deelnemen aan de Rotary Youth Games. Dit is een spel waarin meerdere jeugdverenigingen het tegen elkaar opnemen om de trofee en een ferme prijzenpot te winnen. 

Jullie worden zondag verwacht om 8u30 aan de lokalen en daar zullen we normaal gezien om 16u30 terug moeten zijn. Je hoeft geen lunchpakket mee te nemen (daar wordt voor gezorgd), hoewel een extra flesje water of een koekje nooit kwaad kunnen. Er zal ook een 'crèmekar' staan, dus een zakcentje mag (op eigen risico) ook mee. 

Er zijn een aantal waterspelletjes ingerekend, hou hier dus rekening mee.

Wij, de organisatie en hopelijk jullie hebben er al heel veel goesting in!

Stevige linker

Steltral en Streepmuis

Groepen:

Recente reacties