Hopper Winkel

Trophy

Datum: 
zat, 27/10/2018 - 09:00 - 17:30

 Beste Jong-Givers en ouders,

Deze week is het dan zover: de Trophy in Leopoldsburg! Wij hebben er alvast heel erg veel zin in en hopen dat jullie je strijdlust ook mee zullen brengen. We hadden jullie de praktische info beloofd en hier is die dan ook.

 We zouden graag hebben dat iedereen om 9u aan de lokalen is. Daar verdelen we de auto’s dan zodat we ten laatste om 9u15 naar Leopoldsburg kunnen vertrekken. (We wachten op niemand!)

Het einde is in Leopoldsburg rond 16u30 voorzien. (Dit kan uitlopen tot 17u wanneer het erg druk is! Dat kunnen wij helaas niet voorspellen.) Ouders die terug naar Maaseik rijden, zijn dus best tijdig daar aanwezig. We proberen dan ook om tussen 17u15 en 17u30 terug aan de lokalen in Maaseik te zijn. Opnieuw: als het in Leopoldsburg uitloopt kan het zijn dat we later terug zijn. Maak je dus vooral geen zorgen als we om 17u30 nog niet in Maaseik zijn aangekomen.

Normaal gezien hebben jullie ook allemaal een mail ontvangen met daarin een carpoollijst. 

Wat neem je mee?

  • Drinken
  • Middageten is voorzien, maar je mag altijd iets extra voor tussendoor meenemen
  • Beker voor de zekerheid (vorig jaar was er soep)
  • Regenjas indien slecht weer
  • Hemd en sjaaltje
  • Je volle enthousiasme

 

Stevige Linker en tot zaterdag!

Groepen:

Recente reacties