Hopper Winkel

Inzamelactie 2/11

Datum: 
vri, 02/11/2018 - 14:45 - 22:00

Beste ouders en Givers

Deze vrijdag (2/11) gaan we onze eerste inzamelactie doen voor ons buitenlandskamp! We mogen de stoeltjes van KRC Genk gaan poetsen/flyers leggen. We worden rond 17u daar verwacht om eraan te beginnen en gaan naar daar met de bus (De Lijn). We nemen de bus naar Genk station om 15u om dan daar over te stappen op een bus naar het Stadion. Omdat de bus om 15u vertrekt verwachten we iedereen om 14u45 aan de bushaltes aan het Cultureel Centrum zodat we de bus zeker niet missen!! Omdat we zo'n 2u a 2u30 bezig zullen zijn moeten jullie ook een lunchpakket meenemen. Vrijdagavond zullen we rond 21u45-22u terug aan het Cultureel Centrum zijn. 

Graag weten we zo snel mogelijk, liefst woensdagavond, wie allemaal mee gaat en wie een buzzypas heeft en wie niet (hier voorzien we dan een kaartje voor!). Dit kan je doen door te antwoorden op de mail of in onze whatsappgroep. 

Stevige linker 

Jeroen, Jolien en Emma 

Groepen:

Recente reacties