Hopper Winkel

Scoutsrestaurant - Givercafé

Datum: 
zat, 17/11/2018 - 14:00 - 23:00

Hallo Givers

Omdat deze week scoutsrestaurant is hebben wij geen normale activiteit. Omdat het tegenwoordig een traditie is dat de Givers een Givercafé openhouden de zaterdagavond van het scoutsrestaurant gaan wij dit natuurlijk ook doen. Jullie worden zaterdag om 14u verwacht aan de lokalen en rond 23u mogen jullie naar huis gaan. Het eind uur kan vroeger worden omdat we op voorhand niet weten hoe lang mensen blijven hangen. ;) Ondertussen kunnen jullie wel altijd met jullie ouders mee eten! De opbrengst van het givercafé gaat natuurlijk naar ons buitenlandskamp. 

Als iemand niet kan komen horen wij dat graag via onze whatsappgroep! :) 

Stevige linker

Emma, Jeroen en Jolien 

Groepen:

Recente reacties