Hopper Winkel

Verzamelen gegevens en eerste activiteit

Datum: 
zat, 21/11/2020 - 14:00 - 16:30

Hallo jonggivers

Wij willen er graag werk van maken om iets te organiseren alleen hebben wij hier de juiste gegevens voor nodig. Wij hebben een sms bericht gestuurd naar de nummers, die in onze gegevens staan, met de vraag of dit nummer van het lid of van een ouder is. Indien het nummer van een ouder is en het lid heeft een eigen gsm dan vragen wij jullie om dit aan te passen zodat wij snel, gemakkelijk en direct kunnen communiceren. Jammer genoeg is dit niet op tijd gelukt en zal de eerste activiteit pas voor volgende week zijn!

U gaat naar deze site of zoekt op 'groepsadministratie'. Hier vult u uw inloggegevens in als u deze weet, anders kunt u als gebruikersnaam het lidnummer gebruiken (dit kan u heel makkelijk krijgen door dit te vragen aan ons!) of op wachtwoord vergeten drukken. Het kan ook zijn dat u nooit luisterde en u u nog altijd moet registreren, dan volgt u dat gewoon met opnieuw het lidnummer. Hier kunt u op mijn profiel uw gegevens aanpassen, kijk ook zeker naar de 'individuele steekkaart' als u dat nog altijd niet gedaan hebt. Vergeet zeker niet op opslaan te drukken en klaar!

Danku!
De jonggiverleiding

Groepen:

Recente reacties