Kapoenenkamp

Datum:
maa, 05/07/2010 (Hele dag) - vri, 09/07/2010 (Hele dag)

Nu de zomer voor de deur staat wordt het wel eens tijd om het over ons grote zomerkamp te hebben! De Kapoenen gaan dit jaar op kamp van 5 tot 9 juli. Jullie worden er de 5de om 14.00 uur verwacht, en de 9de om 10.00 kunnen jullie weer opgehaald worden. Het kamp gaat door in Neerpelt. Wat weten jullie van sprookjes? Zorg dat jullie de gepaste kleren hebben om je in te leven in de sprookjes. Dit zal voor mooie en soms ook een beetje grappige taferelen zorgen!

Scoutsrally (Coninxsteen)
Berkendreef 10
3910 Neerpelt

Hoe inschrijven?

De inschrijvingsprijs voor het kamp bedraagt 90 euro. Om in te schrijven dient dit bedrag gestort te worden op rekeningnummer 735-0052100-96, met "voornaam naam kamp Kapoenen 2010" als mededeling. Gelieve dit te doen voor 15 juni zodat we rekening kunnen houden met het aantal leden.

Deze dingen moeten jullie zeker meenemen op kamp

• Ingevulde medische fiche + 2 zegeltjes van de ziekenkas
  • SIS-kaart
  • Slaapzak of donsdeken + onderlaken en kussensloop (= verplicht) (kussens zijn aanwezig volgens het verblijfsreglement)
  • 3 keukenhanddoeken
  • Genoeg broeken, T-shirts, truien, kousen, ondergoed, ... voor 1 week (voor elk weer iets). Let op! Voorzie zeker kleren die vuil mogen worden, en genoeg reservekledij.
  • Pyjama
  • Sloffen
  • Zakdoeken
  • Een grote linnen zak voor vuile was
  • wandelschoenen
  • regenjas
  • Toiletgerief (Washandjes, handdoeken, tandenborstel, tandpasta, zeep, ...)
  • 1 volle pot choco of gelei
  • zonnecrème, pet
  • Eventueel strips, gezelschapsspelletjes …
  • Zwembroek/ badpak + badhanddoeken
  • een rugzakje
  • Je uniform!! (sjaaltje zeker!, eventueel trui en T-shirt)
  • drinkbus of flesje om water in te doen
  • medicatie indien nodig (zie ook: medisch fiche)
  • Verkleedkleren
  • Zaklamp
  • GOED HUMEUR

Voorzie zoveel mogelijk dingen van je naam. Ieder kamp worden er altijd een aantal spullen verwisseld.

Deze dingen laat je best thuis

• GSM
  • MP3-spelers
  • Gameboys, Nintendo DS, enz.
  • Pokémon- , Bakugan- , of eender welke kaarten, spelpoppetjes en ruilvoorwerpen.

In noodgevallen

In noodgevallen kan u ons bereiken op de volgende GSM-nummers.

• Frank Deckers (Chilly Billy) 0494809414
  • Dennis konings (Malle Milo) 0494311893
  • Ine Vermeulen (Maffe Mia) 0494104094
  • Younes Akharroub (Duffe Doris) 0487968003

Wegbeschrijving

(vanuit Maaseik ± 50 minuten rijden)

Rij naar Bree, en neem daar de N73 (Peerderbaan) richting Peer. Blijf deze weg volgen tot aan de rotonde in Peer. Aan deze rotonde gaat u naar rechts,  richting Kleine Brogel (N748). Rij tot in het centrum van Kleine Brogel en ga rechtdoor aan de rotonde. Sla 500 meter verder linksaf (volg de pijlen richting Overpelt), en volg de Dommellaan tot u bij de ringlaan van Overpelt uitkomt. Ga naar rechts en blijf de ring volgen tot u aan uw rechterkant de N712 ziet. Volg de N712 tot de rotonde, en ga hier naar links. Volg deze weg 1 kilometer, en sla dan rechtsaf aan de Ralleylaan. Blijf deze weg volgens en u komt automatisch bij de Scoutsrally uit.

Groepen: