Familiedag

Datum:
zat, 10/10/2020 - 10:00 - 16:30

Beste leden, beste ouders, broertjes of zusjes en andere familie

Het is weer zo ver! Op zaterdag 10 oktober gaat onze jaarlijkse familiedag door. Wegens Corona zal ook die dit jaar er natuurlijk wat anders uitzien. We voorzien twee routes, een route voor de kapoenen en de kawelpen & een andere route voor de givers en jonggivers. Er zullen op beide routes ook wat opdrachtjes voorzien zijn en de leiding van de takken zal ook op bepaalde punten van de route staan om al jullie vragen over scouts te beantwoorden. Natuurlijk mogen ook beide routes gewandeld worden. Gelieve je wel in te schrijven via de inschrijvingslink, deze zal op de site komen te staan en in de nieuwsbrief. Er zal de optie in de voor- of namiddag de route(s) te bewandelen, deze kan u aanduiden in het online formulier (gelieve in te schrijven vóór vrijdag 9 oktober). De route van de kapoenen en kawelpen start aan de Heerenlakerweg (cirkelvormige parking langs Sporta) en die van de jonggivers en givers aan de Dragetra. Alvast tot dan!

Scouts en gidsen Maaseik

UPDATE:

De meeste inschrijvingen tot nog toe zijn voor de namiddag, het zou fijn zijn moest hierbij aangesloten worden. Jonggivers of givers die met een groepje onder elkaar willen wandelen kunnen dit natuurlijk ook. Schrijf jullie dan wel in en hou er rekening mee dat de wandeling zeker niet even lang is als een normale activiteit. Schrijf je zeker in vóór deze vrijdag (9 oktober).