Hopper Winkel

Groepsactiviteit

Beste vriendjes en vriendinnetjes,

 

Zaterdag 11 mei vindt onze jaarlijkse groepsactiviteit plaats. We gaan met z'n allen met de bus naar Bokrijk. Iedereen wordt om 9.45 uur aan de lokalen verwacht. Wees op tijd, de bus wacht niet. Om 17.00uur zijn we terug aan de lokalen. 's Middags zullen we met de volledige groep picknicken, vergeet zeker jullie lunchpakket niet.  Deze activiteit zal 7.50 euro kosten. Wie met ons mee wil gaan brengt gepast geld mee naar de activiteit van zaterdag 4 mei. Als je zaterdag 4 mei niet naar de activiteit komt en toch mee wil gaan, kan je een mail sturen naar vermeulenine92athotmail [dot] com (voor 9 mei) om je in te schrijven, vervolgens betaal je 7.50 euro op zaterdag 11 mei voor het vertrek. Zeker mee te nemen: Sjaaltje (iedereen) + uniform (voor givers en jonggivers) + eventueel trui of T-shirt van de scouts. Jullie mogen ook wat zakgeld meenemen om drinken te kopen. Achteraf zullen de foto’s van de groepsactiviteit op de site verschijnen: www.scoutsmaaseik.be

Hopelijk gaat iedereen mee! 

 

Tot dan, stevige linker,

de leiding

Reacties

Timo

afbeelding van Anoniem
Yeppi[img]http://www.scoutsmaaseik.be/sites/all/libraries/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.gif[/img]de word [img]http://www.scoutsmaaseik.be/sites/all/libraries/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif[/img] funnnnnyyyyyyyyyyyyyyy

Recente reacties