Hopper Winkel

De overgang, onze startdag!

De overgang, onze startdag, zal dit jaar op zondag 15 september plaatsvinden. Naar goede gewoonte starten we in de voormiddag (om 10:00) met een allerlaatste activiteit met de groepen van dit jaar. Vervolgens gaan we over tot de eigenlijke overgang waarbij alle nieuwe leden en alle leden die naar een nieuwe tak gaan “overgevlogen” of “ondergekletst” worden. Voor die rituelen hebben we trouwens heel wat helpende handen van ouders, broers, zussen, nichtjes, neefjes, oma’s , opa’s, buurmannen en – vrouwen etc. nodig. Bij deze zijn jullie dus allemaal uitgenodigd voor onze overgang! In de namiddag volgt er dan een eerste activiteit met de nieuwe groepen. Tijdens deze activiteit kunnen ouders en sympathisanten genieten van een hapje en een drankje,terwijl zoon en/of dochter ontdekken bij wie ze dit jaar in de tak zitten. Wees dus allemaal zeer welkom, en breng gerust een nieuwe  kapoen, kabouter, welp, jonggiver of giver mee… alle meisjes en jongens vanaf 6 jaar zijn meer dan welkom bij onze groep! 

In een notendop : In de voormiddag een activiteit met de oude tak vanaf 10u (enkel voor oud-leden) gevolgd door de overgang vanaf 13u (voor iedereen!) en daarna activiteit met de nieuwe tak van 14u00 tot 16u30 (voor oude en nieuwe leden). 

Vanaf 21 september volgen er wekelijks activiteiten op zaterdagnamiddag van 2 tot half 5 aan onze lokalen, tenzij anders vermeld op onze website, of in de digitale nieuwsbrief. 

Tot dan! 

Recente reacties