Update coronavirus

Beste ouders en leden

We hebben zonet via Scouts en Gidsen Vlaanderen vernomen dat alle activiteiten omtrent jeugdwerk, waaronder onze wekelijkse activiteiten, tot en met 31 maart worden stilgelegd wegens het coronavirus. Helaas zullen we onze wc-rollen verkoop en onze groepsactiviteit dus moeten aflassen. We gaan zeker bekijken in welke mate we deze activiteiten misschien kunnen verplaatsen, maar dit moeten we onder de leiding nog uitzoeken. Meer info volgt later dus. Mocht de groepsactiviteit helemaal niet meer doorgaan, dan krijgen de mensen die al betaald hebben hun geld zeker teruggestort!

We vinden het ontzettend jammer, maar tot 31 maart zullen we dus onze activiteiten moeten stilleggen. Hoe het daarna verder verloopt zullen we zeker nog mededelen.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Stevige Linker

Jullie leiding