Hopper Winkel

Aankomst-vertreklijst Kapoenen/kawelpenkamp

Beste ouders en lieve leden

Het is nog maar ongeveer een weekje tot de start van het kamp. Onze witte jassen zijn al vers gewassen en gestreken, de handboeken zijn bovengehaald en Wikipedia is uitgeplozen. In de bijlage kan u de lijst vinden waarop we jullie allemaal vol enthousiasme verwachten en jullie moe maar voldaan zullen uitzwaaien. We snappen dat dit niet voor iedereen de meest ideale lijst zal zijn, waarvoor onze excuses. We willen u ook vragen om u strikt aan de tijden te houden. Er zullen altijd leiding aanwezig zijn om de kinderen op te vangen en hen te helpen met het opmaken van hun bed. 

We willen ook nog vragen dat er in alle sjaaltjes, kleren, rugzakken, handdoeken ... de naam van het kind staat. Enkel op deze manier kunnen we de gevonden voorwerpen op een coronaproof manier tot bij de eigenaars brengen. 

Moesten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen we die graag. 

Stevige linker

De kapoenen- en kawelpenleiding

Recente reacties