Aankom- en vertreklijst (Jong)Giver kamp

Beste ouders en liefste leden

Nog even volhouden en dan mogen jullie eindelijk op kamp vertrekken! Zoals afgesproken hebben we dit jaar een lijst voorzien met tijdstippen waarop iedereen aankomt en vertrekt. Die kunnen jullie in de bijlage terugvinden. Hou je zo goed mogelijk aan je toegewezen kwartier, dat maakt het voor iedereen een stuk makkelijker. Ontdek je een foutje dat erin geslopen is? Zeker melden!

Enkele belangrijke dingen om te herhalen:

• Ouders die leden komen brengen en uitstappen dragen verplicht een mondmasker. Op klein kamp werd deze afspraak niet zo goed nagekomen, dus willen we jullie er echt nog eens op wijzen om dit ook echt te doen!
  • Neem je medische fiche afgeprint mee. Lukt het niet via groepsadministratie? Geen probleem, de medische fiche is ook nog eens in de bijlage terug te vinden.
  • Neem zeker een drinkfles mee. Zo kan je altijd iets drinken zonder dat je dit rechtstreeks via de bidon moet doen.
  • Vergeet je 2 mondmaskers niet.
  • Breng ook zeker al je enthousiasme mee. ;)

Stevige Linker(elleboog) en tot binnenkort!

Jullie leiding