Meest recente coronaregels

[update 2/02]

Beste ouders en leden

Corona zal ons nog niet snel gerust laten, dus het is belangrijk dat jullie op de hoogte blijven van alle regels die ons opgelegd worden. Scouts en Gidsen Vlaanderen volgt bepaalde kleurcodes en wij bevinden ons nu in code rood, hierbovenop mogen er maar groepjes zijn van max. 10. Wanneer deze kleurcode zou veranderen zullen wij dit direct aan jullie meedelen. Laten we allen samenwerken zodat we nog lang activiteiten kunnen doen! Alle maatregelen omtrent deze code worden gegeven op deze site. Om aan deze maatregelen te voldoen hebben wij natuurlijk bepaalde regels opgesteld, gelieve deze ten alle tijden te respecteren!

• Voor de kawelpen en givers zijn er verschillende groepen nodig om aan de regel van 10 te voldoen. Volg telkens de instructies van de leiding en sluit jullie altijd aan bij de juiste groep!
  • Iedereen boven 12 jaar draagt een mondmasker bij aankomst en ophalen, ook op verplaasting!
  • Alle jonggivers en givers hebben ook hun eigen mondmasker bij en dragen dit gedurende de volledige activteit!
  • Let goed op als de activiteit op verplaatsing is, dan MOETEN de leden direct naar daar komen!
  • Zorg aub dat de medische fiches/individuele steekkaarten ingevuld zijn op de groepsadministratie, dit bespaart iedereen veel moeite als het ooit zover komt!
  • Doe de inschrijvingen voor het scoutsjaar en de bestelling van kleding zo veel mogelijk online!
  • Blijf niet zitten met vragen, stel ze gerust. Niks is vanzelfsprekend!