Meest recente coronaregels

[update 15/09]

Beste ouders en leden

Corona zal ons nog niet snel gerust laten, dus het is belangrijk dat jullie op de hoogte blijven van alle regeltjes die ons opgelegd worden. Scouts en Gidsen Vlaanderen volgt bepaalde kleurcodes en wij bevinden ons nu in code geel. Alle maatregelen omtrent deze code worden gegeven op deze site. Wanneer deze kleurcode zou veranderen zullen wij dit direct aan jullie meedelen. Laten we allen samenwerken om in code geel te mogen blijven! Om aan deze voorwaarden te voldoen hebben wij natuurlijk bepaalde regels opgesteld (in samenwerking met de Roodkapjes waarmee we het gebouw delen), gelieve deze ten alle tijden te respecteren!

• Iedereen boven 12 jaar draagt een mondmasker bij aankomst en ophalen, ook op verplaasting!
  • Alle jonggivers en givers moeten altijd een mondmasker bij hebben! (deze zullen wij ook voorzien in het geval dat)
  • Takken die activiteit hebben aan onze lokalen moeten de kleine poort gebruiken om binnen te komen! Langs de fietsenstalling loopt men best even om rond de berg!
  • Let goed op als de activiteit op verplaatsing is, dan MOETEN de leden direct naar daar komen!
  • Zorg aub dat de medische fiches/individuele steekkaarten ingevuld zijn op de groepsadministratie, dit bespaart iedereen veel moeite als het ooit zover komt!
  • Doe de inschrijvingen voor het scoutsjaar en de bestelling van kleding zo veel mogelijk online!
  • Blijf niet zitten met vragen, stel ze gerust. Niks is vanzelfsprekend!