Meest recente coronaregels

[update 3/11]

Beste ouders en leden

Corona zal ons nog niet snel gerust laten, dus het is belangrijk dat jullie op de hoogte blijven van alle regels die ons opgelegd worden. Scouts en Gidsen Vlaanderen volgt bepaalde kleurcodes en wij bevinden ons nu in code rood, hierbovenop mogen de jonggivers en givers geen activiteit meer hebben. Wanneer deze kleurcode zou veranderen zullen wij dit direct aan jullie meedelen. Laten we allen samenwerken zodat we nog lang activiteiten kunnen doen! Alle maatregelen omtrent deze code worden gegeven op deze site. Om aan deze maatregelen te voldoen hebben wij natuurlijk bepaalde regels opgesteld, gelieve deze ten alle tijden te respecteren!

• Iedereen boven 12 jaar draagt een mondmasker bij aankomst en ophalen, ook op verplaasting! Gelieve deze regel zeker te volgen, we merken veel te vaak dat dit niet lukt, we zullen u hier op aanspreken!
  • Let goed op als de activiteit op verplaatsing is, dan MOETEN de leden direct naar daar komen! Dit zal nu minder vaak het geval zijn
  • Zorg aub dat de medische fiches/individuele steekkaarten ingevuld zijn op de groepsadministratie, dit bespaart iedereen veel moeite als het ooit zover komt!
  • Doe de inschrijvingen voor het scoutsjaar en de bestelling van kleding zo veel mogelijk online!
  • Blijf niet zitten met vragen, stel ze gerust. Niks is vanzelfsprekend!