].jpg

Familiedag 24/02/2024

Beste ouders en leden

Deze zaterdag vindt onze jaarlijkse familiedag plaats!

Dit is een dag waarop alle leden (van kapoenen t.e.m. givers) heel de familie mogen meebrengen. Tijdens een spannende wandeling (5 km) duiken we in de geschiedenis van Scouts Maaseik. We starten aan de lokalen en eindigen hier ook. Na de wandeling is er nog een hapje en een drankje voorzien.

U kan zich nog altijd inschrijven via: https://shop.stamhoofd.be/familiedag-2024/

De kostprijs is €5 per persoon en u heeft de keuze om tijdens 13u en 15u te vertrekken.

Hopelijk tot zaterdag!

Stevige linker