top of page
].jpg

Vriendjes- en vriendinnetjesdag 23 september (alle leden)

Beste leden en ouders


Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus zaterdag 23 september mag ieder lid een vriendin of vriend meenemen om gratis te komen meespelen met de activiteiten, en hopelijk komen zij daarna het hele jaar mee! Dus nodig gerust je hele klas, zusjes, neefjes en buurmeisjes uit om mee te komen doen!


(Alle kinderen die komen proberen mogen na de vriendjesdag nog 2 activiteiten gratis meedoen, bij blijvende interesse wordt verwacht dat zij zich ook inschrijven).


Stevige linker


De leiding

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Liefste Jonggivers, Deze week hebben we een avond activiteit van 20h00 tot 22h. Vergeet zeker niet om jullie warm aan te kleden indien het nodig is. Stevige Linker, De Jonggiverleiding

Dag Kawelpen, deze week heeft de leiding een heel leuk bosspel voor jullie gemaakt. Vergeet dus zeker jullie fiets niet mee te nemen. Jullie worden verwacht om 14 uur aan de lokalen waar jullie om 16:

Helluw Givers, Het is tijd om die spierbundels te laten showen en je beste handelstechnieken boven te halen, want we hebben een activiteit die zwaarder is dan ooit tevoren! Jullie worden zoals gewoonl

bottom of page