Hopper Winkel

Nog een nachtje slapen...

Nog een nachtje slapen tot de derde editie van het Scoutscafé.

De professionalisering is ondertussen niet meer te stuiten. De derde editie wordt de eerste met een echt podium in plaats van een bijzonder creatieve constructie met bierbakken. Ondanks deze hogere uitgaven hebben we de drankprijs (1 euro) en de inkom (gratis) gelijk gehouden. Een zware inspanning, maar u bent het waard. Ook de locatie blijft dezelfde: onze lokalen, tussen het zwembad en de voetbalterreinen.

Met steun van de provincie Limburg en de Jeugdraad van Maaseik.

Line-up

Legends of Steel

Winnaar van de langste-bio-op-Limbolinkprijs (ondertussen spijtig genoeg verwijderd, maar verkrijgbaar op aanvraag), de meest-geestige-technische-riderprijs en de het-beste-mysterieus-kijken-op-een-groepsfotoprijs. Verzamelt naar eigen zeggen het beste van Molenbeersel en Maaseik. De groep verloor meer zangers en zangeressen dan Spinal Tap drummers, maar vocht terug en won. Voor de liefhebbers van old school powermetal.

De Plenkskes

Nederlandstalige rock uit Geistingen, de parel van het Maasland. Verzamelt het beste van Geistingen en Geistingen.

Gogo Monkey Squad

Nog nooit van gehoord. Klinkt wel veelbelovend. Blijkbaar van Maaseik Opglabbeek Maaseik Dorne. Zeer degelijk alternatief gitaarwerk. Favorieten van onder meer Limbomania, Cera Rockt en Absolutely Free Festival. Krijgen van alle kanten lof toegezwaaid.

Gerasene Pigs

Ik ben er nog altijd niet uit of Gerasene als Gerasene of Gerasene uitgesproken moet worden. Winnaar van de Pimp-het-Limburgs-volksliedprijs (en dit is echt waar!). Louter omwille van die reden geboekt. En omdat ze strakke rockabilly spelen. Verzamelen het beste van het noorden van Limburg (Hamont-Achel) en het zuiden van de Verenigde Staten.

Recente reacties