Hopper Winkel

Wafelbak op zaterdag 9 maart! (+ Kennedymars op zaterdag 30 maart)

 

Wafelbak

Om onze groepskas te spijzen organiseren we op zaterdag 9 maart een grote wafelbak. De leden (kapoenen, kawelpen, jonggivers) worden stipt om  14u00 aan de lokalen verwacht, de givers starten met het verkopen van wafels om 10u00. De leden kunnen gewoon om half 5 weer opgehaald worden.

Omdat alle leden ons gaan helpen met het verkopen van wafels, vragen we om een tas of rugzak mee te nemen.  Kawelpen, jonggivers en givers moeten zeker niet hun fiets vergeten.

U kan ons natuurlijk ook steunen door wafels te kopen! Een pakje wafels (5 wafels) kost € 3,50. U heeft de keuze tussen vanille- en chocoladewafels. Om de verkoop vlot te laten verlopen, vragen wij ouders en sympathisanten die ons willen steunen om voor vrijdag een mail te sturen naar : vermeulenine92athotmail [dot] com met vermelding van uw naam en het aantal pakjes vanille- en chocoladewafels dat u wenst te bestellen. De bestelde wafels kunnen zaterdag om half 2 aan de lokalen opgehaald worden.

Alvast bedankt! 

kennedymars

Zaterdag 30 maart is het weer zover, dan staat de beruchte Kennedy-Mars op het programma en kan je tonen of jij het in je hebt om 80 km te wandelen! Een prestatie van formaat! Je zult die dag vroeg uit de veren moeten want het evenement start al om 5 uur 's morgens in de Stadssporthal te Sittard, maar voor een echte scout is dat toch geen probleem?! Voor 1 uur 's nachts dien je de finish te hebben gepasseerd. Moest je een duwtje in de rug kunnen gebruiken, er staat een standje in Maaseik (na 60km) waar wij jullie vol enthousiasme zullen aanmoedigen! Dit avontuur kost 15 euro maar hiervoor krijg je onderweg wel af en toe iets te eten en te drinken. Zin gekregen?! Verzamel je vrienden en schrijf je dan zo snel mogelijk in want de deadline voor de inschrijvingen is 18 maart. Dat is al binnen 2 weken! Profiteer mee van onze groepskorting en schrijf je in door een mail te sturen naar naar scoutsmskatgmail [dot] com. Meer informatie is te vinden op www.kennedymars.org http://www.scoutsmaaseik.be/sites/default/modules/extlink/extlink.png); padding-right: 12px; zoom: 1; background-position: 100% 50%; background-repeat: no-repeat no-repeat;">

Hopelijk tot dan! 

 

Stevige linker,

 

De leiding

Recente reacties