Hopper Winkel

Activiteiten 08/12 en 09/12

Kapoenen
Pleinspelen 09/12
Zaterdag gaan we pleinspelen doen aan de lokalen en wie weet hebben we geluk en valt er een beetje sneeuw. Daarom is het ook belangrijk om vanaf nu jullie zeker goed warm aan te doen met een dikke jas en handschoenen. Dan moeten we niet naar binnen gaan als het te koud is. Jullie worden om 14u verwacht aan de lokalen en om 16u30 mogen jullie weer opgehaald worden.

Kawelpen
Filmavond 08/12
vrijdagavond worden jullie aan de lokalen verwacht van 19:30 tot 22:00 voor een gezellige filmavond! Wij voorzien jullie van snacks en drankjes, het enige waar jullie voor moeten zorgen is goede sfeer en gezelligheid!

Jonggivers
Stadspel 09/12
Deze week zitten we alweer aan onze voorlaatste activiteit van 2017! Zoals we vorige week al gezegd hebben, staat er echt een superleuk stadspel voor jullie klaar. Het enige wat jullie moeten doen is naar de lokalen komen (van 14u tot 16u30) en jullie lekker warm aankleden. Wij hebben er alvast heel erg veel zin in!

Givers
spelletjesavond 08/12
Zodat jullie toch kunnen komen tijdens examens en andere bezigheden, doen we een spelletjesavond vrijdag van 20:00 tot 22:00. Gewoon even breinloos ontspannen ;).

Recente reacties