Hopper Winkel

Activiteiten 16/12

Kapoenen
De koning is zijn schatkaart kwijt!?
We hebben dringend jullie hulp nodig! Onze goede vriend de koning van ons bos heeft zich weer in de problemen gewerkt.... Hij is namelijk zijn schatkaart verloren. Gelukkig heeft hij hem wel terug gevonden maar helemaal verscheurd dus kan hij hem niet lezen. Kunnen jullie hem helpen om de kaart terug leesbaar te maken en opzoek te gaan naar de schat??
Kom ons dan zeker helpen zaterdag van 14u tot 16u30 aan de lokalen!!

Kawelpen
Geen activiteit
Lieve kawelpjes, Afgelopen vrijdag (8dec) was helaas onze laatste activiteit van 2017. Er zal geen activiteit meer zijn tot 13 januari 2017! Voor iedereen een super fijne kerstvakantie en een gelukkig nieuwjaar! groetjes, jullie leiding.

Jonggivers
Pleinspelen
Deze week beginnen we aan onze laatste activiteit van 2017. Wij weten dat een deel van jullie examens heeft en pleinspelen is dan ook de ideale manier om wat stoom af te blazen. Jullie zijn van 14u tot 16u30 welkom aan de lokalen. Vergeet zeker niet om je warm aan te kleden en ook kleren aan te doen die vuil mogen worden!

Givers
Geen activiteit
Dag vriendjes en vriendinnetjes, dit was het dan al weer. De activiteiten zitten erop en tot de volgende keer maar weer! Studeer ze en geniet daarna maar van een welverdiende vakantie.

Recente reacties