Groepsactiviteit en Activiteiten 14/04

Groepsactiviteit
Binnenkort is het weer zover! Onze jaarlijkse groepsactiviteit staat weer voor de deur! Ook dit jaar hebben wij voor jullie een super toffe activiteit klaar staan!
Dit jaar is het een beetje een speciale activiteit! Wij hebben twee verschillende activiteiten voor jullie klaarstaan.
Wij vertrekken op 28/04 allemaal te samen aan de scoutslokalen in Maaseik, hier worden wij opgehaald door een bus. Wij verwachten dat iedereen stipt 08u10 aan de lokalen. Deze bus brengt ons naar het Wildpark in Gangelt. Nadat we allemaal overheerlijk gegeten hebben, gaan we terug naar onze bus en deze brengt ons naar het Parkbad Wassenberd. Hier gaan wij dan zwemmen! Als we allemaal uitgezwommen zijn gaan wij terug naar onze bus en deze brengt ons veilig terug naar de scoutslokalen in Maaseik. Wij verwachten dat wij rond 18u00 terug aan de lokalen zijn. Eenmaal aangekomen zit onze fantastische groepsactiviteit er jammer genoeg weer op.

Wat mag je dus zeker niet vergeten mee te nemen?
• Een overheerlijke lunch voor ’s middags,
• Je zwemkleren, handdoek, …
• Een kaartspelletje, … voor op de bus
• Wij vragen zeker om GEEN elektronische spellen mee te nemen!

Voor onze groepsactiviteit van dit jaar vragen wij dan ook 16 euro. Hierbij zijn dan de inkom van het Wildpark, de inkom van het zwembad en de kosten van de bus in verrekend.
Heb jij nu al heel veel zin in onze groepsactiviteit? Dan kan jij je nu inschrijven!

Inschrijven doe je zo:
• Je opent je mail,
• Je stuurt een mail naar femke [dot] scoutsathotmail [dot] com
       o In deze mail vermeld je: wie er mee gaat en dat hij/zij aanwezig zal zijn op de groepsactiviteit.
• Het bedrag van de groepsactiviteit mag je dan overschrijven op de volgende rekeningnummer:
       o BE65 7350 0521 0096
• En dan ben je ingeschreven!!!

Wij vragen wel om zeker VOOR 23/04/2018 in te schrijven!
Wij hopen dat jullie met een fantastisch aantal meegaan op onze groepsactiviteit! Wij kijken er al vast heel erg naar uit!!

Kapoenen
Pleinspelen
Hopelijk hebben jullie al een hele leuke vakantie gehad! Wij gaan daar nog een schepje bovenop doen, ze hebben mooi weer voorspeld dus we gaan leuke pleinspelen doen!
Breng zeker jullie goed humeur mee en kom allemaal zaterdag naar de lokalen van 14u tot 16u30.

Kawelpen
Bosspel
Deze zaterdag hebben we weer eens een super leuk bosspel voor jullie bedacht! We verwachten jullie allemaal om 14u00 aan de lokalen, met jullie FIETS natuurlijk, en zullen hier ook terug aankomen om 16u30.

Jonggivers
verrassing
Helaas is het einde van de paasvakantie alweer in zicht, maar dat betekent niet dat we die niet kunnen afsluiten met weer een toffe activiteit. Wat we precies gaan doen blijft nog eventjes geheim. Wat we wel kunnen vertellen is dat jullie van 14u tot 16u30 aan de lokalen worden verwacht.

Givers
Geen activiteit
Nog even wachten, geniet nog van je vakantie en dan vliegen we er weldra terug in.

Belangrijke data
28/04 Groepsactiviteit