Groepsactiviteit & infoavond jonggivers

Groepsactiviteit
Zaterdag is onze groepsactiviteit. Dit jaar is het een beetje een speciale activiteit! Wij hebben twee verschillende activiteiten voor jullie klaarstaan.
Wij vertrekken op 28/04 allemaal te samen aan de scoutslokalen in Maaseik, hier worden wij opgehaald door een bus. Wij verwachten dat iedereen stipt 08u10 aan de lokalen. Deze bus brengt ons naar het Wildpark in Gangelt. Nadat we allemaal overheerlijk gegeten hebben, gaan we terug naar onze bus en deze brengt ons naar het Parkbad Wassenberd. Hier gaan wij dan zwemmen! Als we allemaal uitgezwommen zijn gaan wij terug naar onze bus en deze brengt ons veilig terug naar de scoutslokalen in Maaseik. Wij verwachten dat wij rond 18u00 terug aan de lokalen zijn. Eenmaal aangekomen zit onze fantastische groepsactiviteit er jammer genoeg weer op.

Wat mag je dus zeker niet vergeten mee te nemen?
• Een overheerlijke lunch voor ’s middags,
• Je zwemkleren, handdoek, …
• Een kaartspelletje, … voor op de bus
• Wij vragen zeker om GEEN elektronische spellen mee te nemen!

Infoavond jonggivers
Direct na de groepsactiviteit is er een infoavond over ons kamp aan de lokalen. Mocht je niet kunnen komen en je wil toch graag dat we bij je thuis de info komen brengen, stuur dan zeker een mailtje naar jonggiversatscoutsmaaseik [dot] be

Belangrijke data
28/04 Groepsactiviteit