Hopper Winkel

Activiteiten 18 en 19/05

Kapoenen
Stadsspel
Deze week gaan we nog eens proberen om het stadsspel te doen. Neem dus zeker voldoende energie en een goed humeur mee! We beginnen zaterdag zoals altijd weer aan de lokalen om 14u00 en daar morgen jullie ook weer opgehaald worden om 16u30. Tot dan!

Kawelpen
Avondactiviteit
deze week is het spijtig genoeg de laatste activiteit voor de kawelpen. Daarom gaan we het deze week super gezellig maken met een kampvuur, veel toffe spelletjes,... Dit zal doorgaan op vrijdag van 20u tot 22u30.

Jonggivers
bosspel
Deze week doen we nog eens een bosspelletje. Dat wil dus zeggen dat jullie een fiets mee moeten nemen. Zoals gewoonlijk worden jullie zaterdag van 14u tot 16u30 aan de lokalen verwacht. Wil je rechtstreeks van het bos naar huis fietsen? Neem dan ook zeker een briefje met de toestemming van je ouders mee!

Givers
Aliens 2.0
We gaan nog eens en poging doen om de aliens te verslaan, de wereld te redden en iedereen zo blij temaken, as usual ;).
Kom dus zeker van 14:00 tot 16:30 naar de lokalen.

Belangrijke data
4-10/07 Kamp Kapoenen en Kawelpen
21-31/07 Kamp Jonggivers en Givers

 

Recente reacties