Hopper Winkel

Activiteiten 26~27/05

Kapoenen
Bosspel
Deze zaterdag gaan we eindelijk weer eens naar het bos! Een tip: doe geen al te goede kleren aan ;) Wij verwachten jullie om 14u00 aan het paadje van het bos van Siemkesheuvel (wolfvijverweg), waar jullie om 16u30 weer opgehaald kunnen worden. Lukt het niet om met de auto gebracht te worden laat ons dan zeker iets weten, dan zoeken wij voor een oplossing.

Kawelpen
Geen activiteit
Omdat de kawelpenleiding al druk aan het studeren is zullen er tot het kamp geen activiteiten meer doorgaan.

Jonggivers
Stadsspel
Deze week trekken we de stad in voor een supertof stadsspel. Jullie worden gewoon zaterdag van 14u tot 16u30 aan de lokalen verwacht.

Givers
Weekendje
we sluiten ons werkjaar af met een weekendje!! We verwachten jullie zaterdag met een werkende fiets (inclusief lichten, reflectoren, remmen en een bel) aan de lokalen om 9u30. Zondag om 12u zullen jullie terug veilig en wel, met fiets en al aan de lokalen terug zijn. Denk eraan dat je al je spullen op de fiets moet meepakken!
Wat neem je?
- slaapzak en matje
- kussen en knuffel
- gamel en bestek
- ondergoed en toiletgerief
- fiets + fietsenslot
- zaklamp
- keukenhanddoek
We hebben er alvast zin in!

Belangrijke data
4-10/07 Kamp Kapoenen en Kawelpen
21-31/07 Kamp Jonggivers en Givers

 

Recente reacties