Groepsweekend & Activiteiten 16/02

Groepsweekend
De inschrijvingen voor ons groepsweekend zijn afgelopen! Wij verwachten jullie allemaal 22 februari om 20:00 te Heuvelsven 1, 3650 Dilsen-Stokkem. Waar jullie zondag 24 februari om 12:00 ook weer opgehaald kunnen worden. Er zijn nog een paar leden waarvoor er niet betaald is, maar die wel ingeschreven zijn. Wij vragen daarom om dit zo snel mogelijk in orde te brengen. Ook aan de leden die wel al betaald hebben, maar zich nog niet ingeschreven hebben, vragen wij om jullie even in te schrijven via onderstaande link zodat wij een beter overzicht hebben. Indien u uw kind toch nog wilt inschrijven dan kunt u ons best een mailtje sturen, dan kunnen wij kijken wat nog mogelijk is. Wij vragen voor dit groepsweekend een bijdrage van €35,00 per lid. Dit bedrag kan je storten op het volgende rekeningnummer: BE65 7350 0521 0096. Vergeet ook niet om voor wat verkleedkleren te zorgen rond ons thema ‘Een reis door de tijd’. Tot dan!
De inschrijvingslink.

Kapoenen
Pleinspelen
Deze week gaan we weer proberen om gewoon pleinspelen te doen. Hopelijk zit het weer deze keer wel mee. We verwachten jullie aan de lokalen om 14:00, waar jullie ook weer opgehaald mogen worden om 16:30.

Kawelpen
Eén tegen allen
Zaterdag is er zoals normaal weer activiteit van 14:00 tot 16:30. We gaan deze keer een tegen allen spelen dus wees er zeker bij!

Jonggivers
Avondactiviteit
Deze week doen we op zaterdagavond een activiteit van 20u tot 22u30. Wat we precies gaan doen blijft nog eventjes een geheim. Denk eraan dat het 's avonds best koud kan zijn, dus kleed je lekker warm aan!

Givers
Sluipdropping
Jullie vragen, wij draaien! Deze week doen we een dropping, maar niet zo maar een dropping! De dropping heeft ook allemaal regels waar jullie je aan moeten houden. Welke regels vertellen we zaterdag. De activiteit begint om 20u en is om 22u30 gedaan.
Maak dat je er bij bent!!!
TIP: doe warme kleren aan en denk aan een goeie camouflage outfit.

Belangrijke datums
Groepsweekend 22/02 - 24/02