Groepsweekend & Stoet

Groepsweekend
De inschrijvingen voor ons groepsweekend zijn afgelopen! Wij verwachten jullie allemaal 22 februari om 20:00 te Heuvelsven 1, 3650 Dilsen-Stokkem. Waar jullie zondag 24 februari om 12:00 ook weer opgehaald kunnen worden. Er zijn nog een paar leden waarvoor er niet betaald is, maar die wel ingeschreven zijn. Wij vragen daarom om dit zo snel mogelijk in orde te brengen. Ook aan de leden die wel al betaald hebben, maar zich nog niet ingeschreven hebben, vragen wij om jullie even in te schrijven via onderstaande link zodat wij een beter overzicht hebben. Indien u uw kind toch nog wilt inschrijven dan kunt u ons best een mailtje sturen, dan kunnen wij kijken wat nog mogelijk is. Wij vragen voor dit groepsweekend een bijdrage van €35,00 per lid. Dit bedrag kan je storten op het volgende rekeningnummer: BE65 7350 0521 0096. Vergeet ook niet om voor wat verkleedkleren te zorgen rond ons thema ‘Een reis door de tijd’. Tot dan!
De inschrijvingslink

Stoet
Ook dit jaar doen we weer mee met de Carnavalstoet van Maaseik op 31 maart. Zoals elk jaar werken we rond een thema en dit jaar zal dat ook zo zijn. Het thema is gelinkt aan het jaarthema van dit jaar ‘Minder is meer’. Om dit allemaal goed te kunnen organiseren vragen we jullie om zo snel mogelijk in te schrijven dit VOOR 23 februari. Op deze manier kunnen we genoeg tijd steken in de kostuums. Niet enkel leden mogen zich inschrijven, ook ouders en vriendjes. Voor de deelname vragen we 7,50€ per persoon. Hierin zit inbegrepen: kostuum, eten en drinken op 31 maart en de verzekering. Natuurlijk kunnen we altijd helpende handen gebruiken met het maken van kostuums of de schmink de dag zelf.
Inschrijven kan u via:
- Mail sturen naar emma_zoonsathotmail [dot] be
- Online via deze link.
- 7,50€ storten op ons rekeningnummer: BE65 7350 0521 0096 met vermelding: naam + tak + stoet
Als er vragen zijn kunnen jullie die altijd stellen na of voor een activiteit aan de leiding of een mailtje te sturen naar de leiding.

Belangrijke datums
Groepsweekend 22/02 - 24/02