Hopper Winkel

Activiteiten 02/03

Groepsweekend
Bedankt allemaal voor een super groepsweekend, hopelijk vonden jullie het net zo geslaagd als wij. Natuurlijk zijn er wel weer wat spullen achtergebleven, het gaat dan vooral over beddengoeden. Deze zullen deze zaterdag aan de lokalen liggen, indien u zelf ook spullen heeft die niet van uw kind zijn dan kunt u die ook altijd terug aan ons bezorgen. Wij vragen ook dat degene met een kussen en een matrasovertrek van de plaats zelf ons deze terug bezorgt. Tot over 2 jaar voor hopelijk alweer een top editie!!

Stoet
Ook dit jaar doen we weer mee met de Carnavalstoet van Maaseik op 31 maart. Zoals elk jaar werken we rond een thema en dit jaar zal dat ook zo zijn. Het thema is gelinkt aan het jaarthema van dit jaar ‘Minder is meer’. Om dit allemaal goed te kunnen organiseren vragen we jullie om zo snel mogelijk in te schrijven dit VOOR 23 februari. Op deze manier kunnen we genoeg tijd steken in de kostuums. Niet enkel leden mogen zich inschrijven, ook ouders en vriendjes. Voor de deelname vragen we 7,50€ per persoon. Hierin zit inbegrepen: kostuum, eten en drinken op 31 maart en de verzekering. Natuurlijk kunnen we altijd helpende handen gebruiken met het maken van kostuums of de schmink de dag zelf.
Inschrijven kan u via:
- Mail sturen naar emma_zoonsathotmail [dot] be
- Online via deze link
- 7,50€ storten op ons rekeningnummer: BE65 7350 0521 0096 met vermelding: naam + tak + stoet
Als er vragen zijn kunnen jullie die altijd stellen na of voor een activiteit aan de leiding of een mailtje te sturen naar de leiding.

Kapoenen
Super Mario Bros spel
Prinses Peach is gevangen genomen in het grote kasteel en wij hebben jullie hulp nodig om haar te kunnen bevrijden. Komen jullie ons zaterdagmiddag van 14:00 uur tot 16:30 uur helpen aan de lokalen?

Kawelpen
Pleinspelen
Dit weekend gaan we pleinspelen doen aan de lokalen. Jullie worden dus verwacht zoals gewoonlijk van 14u00 tot 16u30. Vergeet zeker niet om kleren aan te doen die vuil mogen worden.

Jonggivers
Bosspel
Deze week mogen jullie weer allemaal je fiets meenemen, want we gaan het bos nog eens onveilig maken. Zoals gewoonlijk is er activiteit van 14u tot 16u30. Als je rechtstreeks van het bos naar huis wil, fiks dan een briefje van je ouders.

Givers
Give 'r take
Jullie worden om 14u aan de fuego verwacht om alles in gereedheid te brengen voor de fuif!

Belangrijke datums
WC-rollen verkoop 9/3
Carnavalsstoet 31/03
Kennedy mars 20/04
Groepsactiviteit 27/04
Kamp Kapoenen 05/07 - 09/07
Kamp Kawelpen 03/07 - 09/07
Kamp Jonggivers 21/07 - 31/07
Buitenlands kamp Givers TBA

Recente reacties