Hopper Winkel

Stoet & Kenndymars

Stoet
Volgende week zondag (31 maart) is het eindelijk zover en doen we mee met de Halfvastenstoet. Natuurlijk zijn er een paar praktische dingetjes die we nog moeten meedelen:

-Zondag worden jullie om 11u aan de lokalen verwacht.
-Voor eten en drinken wordt gezorgd!
-Kleed je naar het weer! (werk in laagjes zodat je altijd iets uit kan doen) en doe makkelijke wandelschoenen aan.
-Voor het kostuum is er donkere bovenkledij en lange sokken nodig.
-Rond half 6 eindigen we aan het oude ziekenhuis. (Onder voorbehoud, dit kan altijd uitlopen.) Daar mogen jullie weer opgehaald worden.

Vergeet zeker niet om jullie volledige enthousiasme mee te brengen en dan gaan we er samen zeker een leuke dag van maken.

Kenndymars
De zaterdag voor Pasen vindt de Kennedymars weer plaats! Dit is een jaarlijkse wandeltocht van 80km die ook door Maaseik passeert. Wij als leiding staan klaar op de markt om de wandelaars en dan vooral onze eigen givers aan te moedigen. Vanaf 11u zal u bij ons een drankje en een hapje kunnen verkrijgen en zijn er leuke spellen voor de kinderen voorzien. De grootste groep wandelaars zal vanaf ongeveer 14u passeren. Hopelijk zien we jullie dan!

Jonggivers kunnen zich nog inschrijven voor de Swentibold-Mars tot en met 31 maart. Voor hen is er een briefje voorzien dat inmiddels ook op de site staat. De givers kunnen zich nog inschrijven voor de Kennedymars bij hun leiding. Dit ook tot en met 31 maart.

Belangrijke datums
Carnavalsstoet 31/03
Kennedy mars 20/04
Groepsactiviteit 27/04
Kamp Kapoenen 05/07 - 09/07
Kamp Kawelpen 03/07 - 09/07
Kamp Jonggivers 21/07 - 31/07
Buitenlands kamp Givers TBA

 

 

 

Recente reacties