Activiteiten 06~07/04

Stoet
Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt aan de stoet. De leden hebben er super hard van genoten en we hebben zelfs de eerste prijs in de categorie wagen gewonnen! Alle foto's vinden jullie hier. https://www.flickr.com/photos/scoutsmaaseik/albums/72157706331961781 Hebben jullie zelf nog leuke foto's? Stuur ze ons door en we voegen ze toe aan het album!

Kapoenen
Pleinspelen
Na een zeer geslaagde stoet afgelopen week, gaan wij deze zaterdag weer ouderwets pleinspelen doen. Wij verwachten jullie daarom deze zaterdag van 14:00 tot 16:30 aan onze lokalen. Doe zeker kleren aan die vuil mogen worden en het zal waarschijnlijk warm worden. Ook willen wij jullie alvast laten weten dat er 13 april geen activiteit zal zijn omwille van de paasvakantie en ook niet op 20 april omwille van de Kennedymars waarbij we jullie wel zullen ontvangen aan onze stand op de markt van Maaseik, meer informatie hierover volgt nog.

Kawelpen
Weekendje
We gaan weer eens een heus kawelpenweekendje doen. Zaterdag 6 april starten we er mee om 10:00 aan de lokalen en gaan we gaan door tot 7 april 10:00.
We gaan iets bouwen dat de natuur heel leuk gaat vinden... Maar om te weten hoeveel materiaal we moeten aanschaffen daarvoor, vragen we jullie om hiervoor in te schrijven. Inschrijven kan door €10 (voor eten en materiaal) te storten op BE 65 7350 0521 0096 met vermelding van naam lid en kawelpenweekend.
Wat neem je best mee?
- slaapzak/matje of veldbedje/kussen
- pyjama/knuffel
-proper ondergoed/kleren die vuil mogen worden (En aangepast zijn aan het weer)
-jas
-sjaaltje
- toiletgerief/medicatie
-kids-id
-GEEN waardevolle dingen zoals Nintendo en andere spelconsoles, zakmes, gsm ...
We kijken er alvast naar uit!

Jonggivers
Het grote soepspel
Deze week gaan we jullie kookkunsten een keertje uittesten. (Zo weten wij ook direct of we die op kamp kunnen vertrouwen!) Omdat jullie een poging tot soep maken gaan doen, beginnen we zaterdag een uurtje vroeger en zijn jullie dus van 13u tot 16u30 aan de lokalen welkom. Hou er rekening mee dat het misschien een beetje kan uitlopen en dat we niet stipt om half 5 aan de poort zullen verschijnen.
Wij zijn alvast benieuwd naar jullie skills en hoe jullie de ingrediënten gaan bemachtigen.
P.S. Om ons jaarthema te eren mogen jullie een potje meenemen om eventuele overschot mee naar huis te nemen. #minderismeer

Givers
Woudloperskeuken
Deze week gaan we woudloperskeuken doen. Jullie worden om 13u aan de lokalen verwacht en eten 's avonds het eten op dat jullie gemaakt hebben. Jullie mogen dan om 18u30 terug naar huis.

Belangrijke datums
Carnavalsstoet 31/03