Hopper Winkel

Activiteit 13/04, Kenndymars en groepsactiviteit

Kennedymars
De zaterdag voor Pasen vindt de Kennedy-Mars weer plaats! Dit is een jaarlijkse wandeltocht van 80km die ook door Maaseik passeert. Wij als leiding staan klaar op de markt om de wandelaars en dan vooral onze eigen givers aan te moedigen. Vanaf 11u zal u bij ons een drankje en een hapje kunnen verkrijgen en zijn er leuke spellen voor de kinderen voorzien. De grootste groep wandelaars zal vanaf ongeveer 14u passeren. Hopelijk zien we jullie dan!

Groepsactiviteit
Op zaterdag 27 april 2019 is het weer zover, we gaan met z'n allen op groepsactiviteit! Dit jaar gaan we naar Irrland, een avonturenpark in Duitsland. Aangezien jullie deze leuke dag zeker niet willen missen, kunnen jullie de informatiebrief downloaden via onderstaande link. In deze brief staat hoe jullie je kunnen inschrijven, de kostprijs, wanneer we precies vertrekken en wat jullie zeker niet mogen vergeten.

Jonggivers
Stadsspel
Na ons soepavontuur van vorige week is het deze week nog eens tijd voor een stadsspel. Jullie worden zaterdag gewoon van 14u tot 16u30 aan de lokalen verwacht.

Kapoenen, Kawelpen en Givers
Geen activiteit
Deze zaterdag mogen jullie genieten van je welverdiende vakantie!

Belangrijke datums
Kennedy mars 20/04
Groepsactiviteit 27/04
Kamp Kapoenen 05/07 - 09/07
Kamp Kawelpen 03/07 - 09/07
Kamp Jonggivers 21/07 - 31/07
Buitenlands kamp Givers TBA

 

Recente reacties