Hopper Winkel

Kampen

Beste ouders en leden

 

Het coronavirus heerst nog steeds in het land, maar toch wouden we jullie al een update over onze zomerkampen geven. Op dit moment weten we nog niet of die door mogen gaan, maar ondertussen zitten wij niet stil. Ondanks de onzekerheid is onze voltallige leidingsploeg bezig met het voorbereiden van de kampen. Alles zal, ongeacht de beslissing die zal komen, dan ook helemaal klaar zijn voor jullie.

Het leek ons op dit moment dan ook een beter idee om de inschrijvingen voor de kampen via mail te laten gebeuren. Zo kunnen de betalingen achteraf gebeuren als de kampen moeten doorgaan en moeten wij ook niet teleurgesteld alles terugstorten wanneer het niet doorgaat. De juiste mailadressen kunnen jullie terugvinden in de kampboekjes die we zorgvuldig in elkaar hebben gestoken voor jullie.

Namens de voltallige leidingsploeg willen we toch ook zeker even zeggen dat we jullie ontzettend hard missen! Het kriebelt ongelooflijk hard om weer leuke activiteiten met jullie te kunnen doen. Helaas zullen wij en ook jullie nog even moeten volhouden. En als we dat allemaal samen doen, dan komt het zeker en vast goed.

Het kampboekje van ons klein kamp (Kapoenen en Kawelpen) vinden jullie hier. 

Het Kampboekje van ons groot kamp (Jong-givers en Givers) vinden jullie hier

 

Hou het veilig en jullie horen zeker nog van ons!

 

Stevige Linker

 

Jullie leiding

 

Recente reacties