Hopper Winkel

Wij gaan op kamp!

Hallo

Eindelijk is de beslissing gevallen, WE MOGEN OP KAMP!! Wij, de leiding, waren al volop bezig met de voorbereidingen, maar nu kunnen we het ook concreet maken. Alle takken kunnen zoals eerst gepland op kamp gaan.

Kapoenen: 4/7/’20 tot 8/7/’20 in Neerpelt,

Kawelpen: 2/7/’20 tot 8/7/’20 in Neerpelt,

(Jong)givers: 21/7/’20 tot 31/7/’20 in Stavelot.

Inschrijven kan door het bedrag over te maken naar BE65 7350 0521 0096 met vermelding van de tak en de naam van het lid. Hier (kapoenen + kawelpen) en hier (jonggivers en givers) nog eens de verschillende kampboekjes waar alle info nog eens duidelijk instaat. Wij gaan nu nog bekijken hoe we de corona maatregelen het beste kunnen opvolgen op de kampen. Meer info hierover proberen wij jullie volgende week te bezorgen.

 

Stevige linker

Scouts Maaseik

 

Recente reacties