ACTIVITEITEN

CORONA

We willen jullie allemaal bedanken voor een geslaagde coronaproof Overgang, jammer genoeg zal dit nog even blijven aanhouden dus zijn er ook regels voor de normale activiteiten. Scouting volgt bepaalde kleurcodes en wij bevinden ons nu in code geel. De uitleg bij deze code vindt u op https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/corona/code-geel. Als de kleurcode ooit zou veranderen, delen we dit zeker mee.Vanaf nu mag er langs de straatkant enkel de kleine poort gebruikt worden, hier zal ook een mondmaskerruimte afgebakend worden. Langs de fietsenstalling mag ook nog altijd, alleen dienen dan de mondmaskers opgehouden te worden tot aan de eigen leiding. We vragen ook aan ALLE leden van de jonggivers en givers om altijd een mondmasker bij te hebben! Denk er ook zeker aan dat als de activiteit op verplaatsing is, de leden direct daar afgezet dienen te worden en dus niet eerst te verzamelen aan onze lokalen!

KAPOENEN

Dag lieve kapoenen,

Deze week gaan we een één tegen allen activiteit doen. Jullie gaan als groep samenwerken om zoveel mogelijk opdrachtjes te vervullen binnen de tijd. De activiteit gaat gewoon door aan de lokalen van 14u tot 16u30. Gelieve door de kleine poort binnen te komen, er wordt een mondmaskerzone afgebakend.

De kapoenenleiding

KAWELPEN

Lieve Kawelpen, om de zomer goed af te sluiten, gaan wij waterspelletjes spelen aan de lokalen! De activiteit zal doorgaan van 14u tot 16u30. Zorg dus zeker dat jullie allemaal kleren aanhebben die nat en vuil mogen worden!!! Gelieve door de kleine poort binnen te komen, er wordt een mondmaskerzone afgebakend.

Stevige linker,

De kawelpenleiding

JONG-GIVERS

Enne jonggivers

Deze week vindt onze eerste echte activiteit plaats, we gaan ons nog eens amuseren met de goeie grote pleinspelen. Door Corona gaan wij dit wel op verplaatsing moeten doen en vragen wij jullie dus om direct naar de ingang van de oude schaatshal te komen om 14u00, wij zitten namelijk daarlangs op de wei. Hier mogen jullie ook opgehaald worden om 16u30. Neem ook zeker jullie mondmasker mee, dit moet je best altijd op zak hebben!

De jonggiver leiding

GIVERS

Bosspel

Deze week doen we een bosspel van 14u tot 16u30, wat we daar gaan doen verklappen we niet! denk eraan dat het de bedoeiling is om rechtstreeks naar het bos te komen wegens corona.

De Giverleiding

BELANGRIJKE DATA Familiedag 10/10 Sinterklaas 28/11 Groepsweekend 26-28/02 Scoutsrestaurant 13-14/03 WC-rollen/mondmaskerverkoop TBA Kennedymars 03/04 Groepsactiviteit 24/04