NIEUWSBRIEF

[b]ACTIVITEITEN [/b] [b]CORONA[/b] Gelieve langs de straatkant enkel de kleine poort te gebruiken, hier zal ook een mondmaskerruimte afgebakend worden en zal er fietsenstalling zijn. Gelieve dus niet de grote stalling te gebruiken! We vragen ook aan ALLE leden van de jonggivers en givers om altijd een mondmasker bij te hebben! Denk er ook zeker aan dat als de activiteit op verplaatsing is, de leden direct daar afgezet dienen te worden en dus niet eerst te verzamelen aan onze lokalen! [b]KAPOENEN[/b]

Lieve Kapoentjes,

Deze week spelen we een te gek spel. Het zou natuurlijk superleuk zijn als we hiervoor met meer kindjes zijn. Overtuig al je vrienden en vriendinnen om eens een kijkje te komen nemen bij de scouts. Jullie zijn welkom van 14u tot 16u30 aan de lokalen.

[b]KAWELPEN[/b]

Dag kawelpjes,

Zoals jullie weten ligt het belgische weer tegenwoordig een beetje langs zijn normale de baan. Daarom gaan we deze zaterdag voor eens en altijd beslissen hoe het voortaan met het weer zal gaan. Wordt het goed, of blijft het slecht? Dat hangt volledig van jullie af… Heb jij zin om de battle om het belgische weer LIVE uit te vechten kom dat zeker NU zaterdag naar de activiteit! De activiteit zal doorgaan van 14u00 t.e.m. 16u30 aan het speeltuintje achter de schaatshal. Omtrent de Corona-maatregelen vragen we jullie om NIET naar de lokalen te komen, maar naar de schaatshal!

[b]JONG-GIVERS[/b]

Hallo jong givertjes,

Deze week hebben we bosspel, omwille van corona vragen wij jullie rechtstreeks naar de vlakte te komen. De activiteit zal doorgaan van 14h tot 16h30.

[b]GIVERS[/b]

Hallo givertjes, we gaan een activiteit aan de lokalen doen en verwachten jullie van 14:00 tot 16:30. Wat we gaan doen is een verrassing maar zorg ervoor dat jullie in topvorm zijn. Denk eraan dat jullie via de kleine poort moeten binnenkomen.

[b]BELANGRIJKE DATA[/b]

[b] [/b]Familiedag 10/10