Hopper Winkel

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF

 

FAMILIEDAG

 

Het is weer zo ver! Op zaterdag 10 oktober gaat onze jaarlijkse familiedag door. Wegens Corona zal ook die dit jaar er natuurlijk wat anders uitzien. We voorzien twee routes, een route voor de kapoenen en de kawelpen & een andere route voor de givers en jonggivers. De route van de jongste takken zal natuurlijk een beetje korter zijn dan die van de oudste, op beide routes zullen ook wat opdrachtjes voorzien zijn. De leiding van de takken zal ook op bepaalde punten van de route staan om al jullie vragen over scouts te beantwoorden. Natuurlijk mogen ook beide routes gewandeld worden. De route van de kapoenen en kawelpen start aan de Heerenlakerweg en die van de jonggivers en givers aan de Dragetra. Er kan gekozen worden om deze in de voor- of namiddag te bewandelen. 

Inschrijven via deze link:  [url=https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebsZYi32p7kgXV5_N7EvvahUfTmgh37xvMEy0qDIww9AkXHg/viewform?fbclid=IwAR2_YcK65q9VaoIAPQ7_fLifcP473DHbluTHHaPSCmazpEbux6gc0YOeUN4]https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebsZYi32p7kgXV5_N7EvvahUfTmgh37xvMEy0qDIww9AkXHg/viewform[/url]

 

ACTIVITEITEN

 

CORONA

 

Gelieve langs de straatkant enkel de kleine poort te gebruiken, hier zal ook een mondmaskerruimte afgebakend worden en zal er fietsenstalling zijn. Gelieve dus niet de grote stalling te gebruiken! We vragen ook aan ALLE leden van de jonggivers en givers om altijd een mondmasker bij te hebben! Denk er ook zeker aan dat als de activiteit op verplaatsing is, de leden direct daar afgezet dienen te worden en dus niet eerst te verzamelen aan onze lokalen!

KAPOENEN

 

Dag kapoentjes

Deze week gaan we fijn pleinspelen doen. Zorg dus zeker dat je kleren aan doet die vuil mogen worden! Jullie worden deze week aan de[b] ingang van de (oude) schaatsbaan[/b] verwacht en mogen daar ook weer opgehaald worden. De activiteit zal doorgaan van [b]14:00 tot 16:3[/b]0.

 

KAWELPEN

 

Dag kawelpen, 

De professor zit in nood. Hij was bezig met een nieuwe grote uitvinding totdat al zijn producten werden gestolen door een stoute tovenaar. Hij heeft onze hulp nodig met het terughalen van al de producten bij de tovenaar. Kom jij ons zaterdagavond helpen? De missie zal doorgaan [b]aan de lokalen van 20:00 tot 22:00[/b]. De leiding heeft horen vallen dat als je gecamoufleerd komt, je meer kans hebt om binnen te raken.

 

JONG-GIVERS

 

Beste jonggivertjes

Dit weekend blijven we zoals vorige week al gezegd is aan de lokalen. We verwachten jullie dan ook allemaal om [b]14u aan de lokalen[/b] om er weer een supertoffe activiteit van te maken. Voor degenen die met de fiets komen, vergeet zeker niet jullie fiets in de[b] fietsenrek vooraan bij de poort[/b] te plaatsen. De fietsenstalling naast het palenkot is tijdens corona van de rode kappen! 

 

GIVERS

 

Hallo Givertjes

 

De activiteit is nog een verrassing. We verwachten jullie van [b]14:00 tot 16:30[/b] aan het [b]cultureel centrum van Maaseik[/b] [u][b]met een fiets[/b][/u].

 

BELANGRIJKE DATA

 

Familiedag 10/10

 

Sinterklaas 28/11

 

Groepsweekend 26-28/02

 

Scoutsrestaurant 13-14/03

 

WC-rollen/mondmaskerverkoop TBA

 

Kennedymars 03/04

 

Groepsactiviteit 24/04

 

Stevige linker,

Jullie leiding  

Recente reacties