Hopper Winkel

NIEUWSBRIEF

ACTIVITEITEN

FAMILIEDAG

Het is weer zo ver! Op zaterdag 10 oktober gaat onze jaarlijkse familiedag door. Wegens Corona zal ook die dit jaar er natuurlijk wat anders uitzien. We voorzien twee routes, een route voor de kapoenen en de kawelpen & een andere route voor de givers en jonggivers. De route van de jongste takken zal natuurlijk een beetje korter zijn dan die van de oudste, op beide routes zullen ook wat opdrachtjes voorzien zijn. De leiding van de takken zal ook op bepaalde punten van de route staan om al jullie vragen over scouts te beantwoorden. Natuurlijk mogen ook beide routes gewandeld worden. De route van de kapoenen en kawelpen start aan de Heerenlakerweg en die van de jonggivers en givers aan de Dragetra. Er kan gekozen worden om deze in de voor- of namiddag te bewandelen. Alvast tot dan!UPDATE:Bijna alle inschrijvingen tot nog toe zijn voor de namiddag, het zou fijn zijn moest hierbij aangesloten worden. Jonggivers of givers die met een groepje onder elkaar willen wandelen kunnen dit natuurlijk ook. Schrijf jullie dan wel in en hou er rekening mee dat de wandeling zeker niet even lang is als een normale activiteit. Schrijf je zeker in vóór deze vrijdag (9 oktober) via deze inschrijvingslink:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebsZYi32p7kgXV5_N7EvvahUfTmgh37xvMEy0qDIww9AkXHg/viewformStevige linker, Jullie leiding.

Recente reacties