NIEUWSBRIEF

CORONA

U weet dat Scouts en Gidsen Vlaanderen ook met kleurcodes werkt en jammer genoeg bevinden we ons vanaf deze week in code oranje. Voor jullie verandert er niet veel, maar u kunt de nieuwe maatregelen raadplegen via   https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/corona/code-oranje-update-vanaf-1410 (fiks die link weer achter een woord ofzo). Om aan deze maatregelen te voldoen hebben wij natuurlijk bepaalde regels opgesteld, gelieve deze ten alle tijden te respecteren!

•  Iedereen boven 12 jaar draagt een mondmasker bij aankomst en ophalen, ook op verplaasting! Gelieve deze regel zeker te volgen, we merken veel te vaak dat dit niet lukt, we zullen u hier op aanspreken!
  •  Alle jonggivers en givers moeten altijd een mondmasker bij hebben! (deze zullen wij ook voorzien voor het geval dat)
  •  Takken die activiteit hebben aan onze lokalen moeten de kleine poort gebruiken om binnen te komen! Hier staat ook een fietsenstalling, dus gebruik deze ipv de grote!
  •  Let goed op als de activiteit op verplaatsing is, dan MOETEN de leden direct naar daar komen!
  •  Zorg aub dat de medische fiches/individuele steekkaarten ingevuld zijn op de groepsadministratie, dit bespaart iedereen veel moeite als het ooit zover komt!
  •  Doe de inschrijvingen voor het scoutsjaar en de bestelling van kleding zo veel mogelijk online!
  •  Blijf niet zitten met vragen, stel ze gerust. Niks is vanzelfsprekend!

ACTIVITEITEN

KAPOENEN

Dag kapoentjes

Zaterdag gaan we een supercool wijkspel doen van 14u tot 16u30. Jullie worden aan de sporthal van Maaseik verwacht en mogen hier ook weer terug opgehaald worden.

KAWELPEN

Beste kawelpen / ouders,

Deze zaterdag zal er een bosspel zijn van 14:00 tot 16:30. Jullie worden  hier verwacht en mogen daar ook opgehaald worden, dit is niet de standaard locatie waar we normaal gaan.

JONGGIVERS

Deze week hebben we weer een bosspel. Wij verwachten jullie dus om 14:00 aan het bos, hier zal de activiteit ook eindigen om 16:30. We gaan wel ergens anders afspreken dan de vorige keer, namelijk op het punt waar de wolfvijverweg en het fietspad elkaar kruisen (51.084980, 5.754503). Ga dus niet direct naar de zandvlakte! Draag ook zeker kleren die vuil mogen worden, want anders zul je nooit winnen!

GIVERS

Hallo Givertjes

We gaan een super tof avondspel spelen aan de lokalen. Wij verwachten jullie van 20:00 tot 22:30.

BELANGRIJKE DATA

• Sinterklaas 28/11