NIEUWSBRIEF

CORONA

Gelieve langs de straatkant enkel de kleine poort te gebruiken, hier zal ook een mondmaskerruimte afgebakend worden en zal er fietsenstalling zijn. Gelieve dus niet de grote stalling te gebruiken! We vragen ook aan ALLE leden van de jonggivers en givers om altijd een mondmasker bij te hebben! Denk er ook zeker aan dat als de activiteit op verplaatsing is, de leden direct daar afgezet dienen te worden en dus niet eerst te verzamelen aan onze lokalen!

ACTIVITEITEN

KAPOENEN

Dag kapoentjes

Deze week hebben we gewoon activiteit aan de lokalen van 14u tot 16u30. Wat we gaan doen blijft voorlopig nog een verrassing!

KAWELPEN

Beste kawelpjes

Deze zaterdag van 14:00 tot 16:30 hebben wij pleinspelen. Vergeet zeker niet om kleren mee te pakken die vuil mogen worden! Wij verzamelen bij de schaatshal en hier mogen jullie ook achteraf worden opgehaald, alvast een fijne week en tot zaterdag.

JONGGIVERS

Hallo jonggivertjes

Dit weekend gaan we een spel spelen aan de maasplassen in Aldeneik. We spreken af aan de waterskiclub WAP in Aldeneik.

Jullie worden verwacht om 14u en mogen opgehaald worden om 16u30.

GIVERS

Hallo Givertjes

Wij gaan weer een super tof bosspel spelen. we verwachten jullie van 14:00 tot 16:30 aan de zandvlakte.

BELANGRIJKE DATA

• Sinterklaas 28/11