Hopper Winkel

NIEUWSBRIEF

CORONA:

 Beste ouders en leden 

Zoals jullie zeker en vast al gehoord hebben gaan de activiteiten voor +12 jarige niet meer door. Dit wil zeggen dat de jonggivers en givers geen activiteit meer hebben tot de maatregelen weer versoepeld worden. Voor de kapoenen en kawelpen verandert er niets, deze activiteiten zullen dan ook volgens de huidige maatregelen verder gaan. 

Gelieve langs de straatkant enkel de kleine poort te gebruiken, hier zal ook een mondmaskerruimte afgebakend worden en zal er fietsenstalling zijn. Gelieve dus niet de grote stalling te gebruiken! We vragen ook aan ALLE leden van de jonggivers en givers om altijd een mondmasker bij te hebben! Denk er ook zeker aan dat als de activiteit op verplaatsing is, de leden direct daar afgezet dienen te worden en dus niet eerst te verzamelen aan onze lokalen!

ACTIVITEITEN:

KAPOENEN

Lieve kapoenen,

Zijn jullie klaar om te griezelen? Halloween is bijna daar en natuurlijk hebben wij weer een leuke activiteit voor jullie klaarstaan. Het gaat door op zaterdag 31 oktober van 17u00 tot 20u00 aan de Scoutslokalen. Neem jullie honger mee, want we eten samen griezelspinnensoep. 

Vergeet zeker niet:

 • Je allergaafste verkleedkleren aan te doen
 • Warme kleding (evt sjaal, muts)
 • 2 euro, voor deze activiteit rekenen we een kleine bijdrage aan
 • Je grote honger!!
KAWELPEN

Beste kawelpen,

Zijn jullie klaar voor halloween? Halloween is bijna daar, daarom hebben wij voor jullie een leuke schriktocht klaarstaan. Het zal deze zaterdag van 18:30u tot 21:00 doorgaan en zullen ons Hierhttps://www.scoutsmaaseik.be/sites/default/modules/extlink/extlink.png); padding-right: 12px; zoom: 1; background-position: right center; background-repeat: no-repeat no-repeat;"> verzamelen. Neem jullie honger mee, want we eten samen griezelspinnensoep!   

Zeker niet te vergeten:

 • Je tofste verkleedkleren aan te doen
 • Warme kledij (sjaal, muts, handschoenen)
 • 2 euro, voor deze activiteit rekenen we een klein bedrag aan
JONGGIVERS & GIVERSGEEN ACTIVITEIT!BELANGRIJKE DATA:
 • Sinterklaas 28/11
 • Groepsweekend 26-28/02
 • Scoutsrestaurant 13-14/03
 • WC-rollen/mondmaskerverkoop TBA
 • Kennedymars 03/04
 • Groepsactiviteit 24/04
Stevige linker, Jullie leiding!

Recente reacties