Hopper Winkel

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF

CORONA

Zoals jullie allen wel in de media kunnen lezen, worden er steeds meer maatregelen genomen. Jeugdwerk met kinderen onder 12 jaar mag echter wel nog doorgaan. Scouts Maaseik heeft dan ook besloten nog verder te gaan met de activiteiten van de kapoenen en kawelpen! Dit aangezien we scouts een zeer belangrijke uitlaatklep voor de leden achten, een plaats waar ze zich kunnen uitleven en zichzelf beter leren kennen. Natuurlijk zullen we de nodige veiligheidsmaatregelen nemen en met alle voorzichtigheid de activiteiten houden. Ook nu nog staan wij voor de kapoenen en kawelpen klaar om ze met open armen (en een bus handgel) te ontvangen! De jonggivers en givers mogen we echter niet meer fysiek ontvangen. Hiervoor zijn we dan ook aan online alternatieven aan het denken. Ook zij zullen in deze periode niet vergeten worden, al zal de eerstvolgende activiteit nog niet voor deze week zijn.

KAPOENEN

Dag kapoentjes,

Deze week gaan we een supervette een-tegen-allen doen. Zorg dat je zeker kleren aandoet/meeneemt die vuil mogen worden en je goed warm houden! Jullie worden deze week aan de ingang van de schaatsbaan verwacht van 14:00 tot 16:30 en mogen daar ook weer opgehaald worden.

KAWELPEN

Lieve Kawelpjes,

Deze week gaan we onze sociale contacten binnen de groep een beetje versterken en nieuwe vriendjes maken door middel van een geweldige Kawelpen-teambuilding. Bereid jullie de rest van de week dus allemaal super goed voor zodat jullie op jullie fitst zijn zaterdag! De activiteit zal deze week doorgaan aan de lokalen van 14u00 - 16u30. Tot dan!

JONGGIVERS

GEEN ACTIVITEIT

GIVERS

GEEN ACTIVITEIT

BELANGRIJKE DATA

  •  Groepsweekend 26-28/02
  •  Scoutsrestaurant 13-14/03
  •  WC-rollen/mondmaskerverkoop TBA
  •  Kennedymars 03/04
  •  Groepsactiviteit 24/04

 

Stevige linker, 

Jullie leiding

Recente reacties