NIEUWSBRIEF

CORONA

Zoals jullie allen wel in de media kunnen lezen, worden er steeds meer maatregelen genomen. Jeugdwerk met kinderen onder 12 jaar mag echter wel nog doorgaan. Scouts Maaseik heeft dan ook besloten nog verder te gaan met de activiteiten van de kapoenen en kawelpen! Dit aangezien we scouts een zeer belangrijke uitlaatklep voor de leden achten, een plaats waar ze zich kunnen uitleven en zichzelf beter leren kennen. Natuurlijk zullen we de nodige veiligheidsmaatregelen nemen en met alle voorzichtigheid de activiteiten houden. Ook nu nog staan wij voor de kapoenen en kawelpen klaar om ze met open armen (en een bus handgel) te ontvangen! De jonggivers en givers mogen we echter niet meer fysiek ontvangen. Hiervoor zijn we dan ook aan online alternatieven aan het denken. Ook zij zullen in deze periode niet vergeten worden, al zal de eerstvolgende activiteit nog niet voor deze week zijn.

KAPOENEN

Dag lieve kapoentjes

Zaterdag gaan we een mega-cool wijkspel doen van 14u tot 16u30. Jullie worden aan de sporthal van Maaseik verwacht en mogen hier ook weer terug opgehaald worden.

KAWELPEN

Dag kawelpen,

Zaterdag gaan we een super leuke één-tegen-allen doen van 14:00 tot 16:30. Jullie worden aan de lokalen verwacht en mogen hier ook terug opgehaald worden. Doe zeker kleren aan die vuil mogen worden en die warm genoeg zijn!

JONGGIVERS

Geen activiteit