NIEUWSBRIEF

CORONA

Zoals jullie allen wel in de media kunnen lezen, worden er steeds meer maatregelen genomen. Jeugdwerk met kinderen onder 12 jaar mag echter wel nog doorgaan. Scouts Maaseik heeft dan ook besloten nog verder te gaan met de activiteiten van de kapoenen en kawelpen! Dit aangezien we scouts een zeer belangrijke uitlaatklep voor de leden achten, een plaats waar ze zich kunnen uitleven en zichzelf beter leren kennen. Natuurlijk zullen we de nodige veiligheidsmaatregelen nemen en met alle voorzichtigheid de activiteiten houden. Ook nu nog staan wij voor de kapoenen en kawelpen klaar om ze met open armen (en een bus handgel) te ontvangen! De jonggivers en givers mogen we echter niet meer fysiek ontvangen. Hiervoor zijn we dan ook aan online alternatieven aan het denken en normaal vindt deze week hier de eerste van plaats.

SINTERKLAAS

Wegens Corona kan de Sint helaas niet op bezoek komen aan de scoutslokalen dit jaar. Maar hij is ons zeker niet vergeten en omdat jullie allemaal heel braaf zijn geweest, gaan wij de verassingen van de Sint naar jullie brengen. Dus verwacht zeker een bezoekje op zaterdag 5 december!

Met veel groetjes van de Sint en zijn Pieten.

ACTIVITEITEN

KAPOENEN

Lieve kapoentjes,

Ook deze week hebben wij weer een superleuk spel voor jullie klaarstaan. Deze activiteit zal zaterdag doorgaan van 14u00 tot 16u30, aan de scoutslokalen.

KAWELPEN

beste ouders/leden,

Deze zaterdag van 14:00 tot 16:30 maken wij een spannende trip naar de ruimte, dus wees zeker en vast bij voor deze activiteit! Wij zullen ons verzamelen aan de schaatshal en hier mogen jullie ook terug opgehaald worden.

JONGGIVERS

Wij willen er graag werk van maken om iets te organiseren alleen hebben wij hier de juiste gegevens voor nodig. Wij hebben een sms bericht gestuurd naar de nummers, die in onze gegevens staan, met de vraag of dit nummer van het lid of van een ouder is. Indien het nummer van een ouder is en het lid heeft een eigen gsm dan vragen wij jullie om dit aan te passen zodat wij snel, gemakkelijk en direct kunnen communiceren. Als wij op tijd alle reacties hebben dan zal er deze week de eerste activiteit plaatsvinden, meer info zal dan via sms komen.

U gaat naar deze sitehttps://www.scoutsmaaseik.be/sites/default/modules/extlink/extlink.png); padding-right: 12px; zoom: 1; background-position: right center; background-repeat: no-repeat no-repeat;">  of zoekt op 'groepsadministratie'. Hier vult u uw inloggegevens in als u deze weet, anders kunt u als gebruikersnaam het lidnummer gebruiken (dit kan u heel makkelijk krijgen door dit te vragen aan ons!) of op wachtwoord vergeten drukken. Het kan ook zijn dat u nooit luisterde en u u nog altijd moet registreren, dan volgt u dat gewoon met opnieuw het lidnummer. Hier kunt u op mijn profiel uw gegevens aanpassen, kijk ook zeker naar de 'individuele steekkaart' als u dat nog altijd niet gedaan hebt. Vergeet zeker niet op opslaan te drukken en klaar!

GIVERS

Dag givers

deze zaterdag hebben wij een online/ activiteit op afstand voorzien. Meer  informatie kan je vinden in onze Whatsapp groep.

BELANGRIJKE DATA

• Groepsweekend 26-28/02