Hopper Winkel

Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF

CORONA

Zoals jullie allen al weten, worden er steeds meer maatregelen genomen. Jeugdwerk met kinderen onder de 12 jaar mag echter wel nog doorgaan. Scouts Maaseik heeft dan ook besloten activiteiten voor kapoenen en kawelpen nog te laten doorgaan! Dit omdat we scouts als een zeer belangrijke uitlaatklep voor de leden achten, een plaats waar men zich kan uitleven en zichzelf beter kan leren kennen. Er worden uiteraard de nodige veiligheidsmaatregelen genomen waarbij de activiteiten met alle voorzichtigheid worden gegeven. Wij staan dus ook nu nog klaar om de kapoenen en de kawelpen met open armen (en een bus handgel) te ontvangen! De jonggivers en givers mogen we niet meer fysiek ontvangen, maar hiervoor worden alternatieven voorzien die online, of op afstand, zullen doorgaan!

SINTERKLAAS

Wegens corona kan de Sint helaas niet op bezoek komen op de scouts dit jaar. Maar hij is ons zeker niet vergeten en heeft gehoord dat jullie allemaal heel braaf in jullie kot zijn gebleven! Daarom heeft de Sint aan ons gevraagd om jullie verrassingen naar jullie toe te brengen. Verwacht dus zeker een bezoekje van jullie lieftallige leiding op zaterdag 5december!

ACTIVITEITEN

KAPOENEN

Dag kapoentjes, deze zaterdag voorzien wij een super toffe avondactiviteit aan de lokalen. Jullie worden daar verwacht van 19u00 tot 21u00 waarna jullie ook terug aan de lokalen mogen worden opgehaald. Zorg er zeker voor dat jullie warme kleren aanhebben!

KAWELPEN

Beste kawelpen, zaterdagavond van 19u30 tot 21u30 organiseren we een "casino special"! Trek dus alvast jullie mooiste kleren aan, want wie weet komt er wel een speciale gast naar dit speciale event! (Hint: 6december). De activiteit zal doorgaan aan de lokalen.

JONGGIVERS

Beste jonggivers, deze week laten we onze activiteit wel doorgaan, hopelijk met genoeg volk. Wij hebben de meerderheid van de groep hun gsm-nummer warop we een berichtje hebben verstuurd met daarin 3 vragen, gelieve hier op te antwoorden voor diegene die dit nog niet hebben gedaan zodat de activiteit vlotjes kan verlopen!

De enkelingen waarvan we nog geen nummer hebben, vragen we om deze zo snel mogelijk aan ons te bezorgen zodat wij ook jullie kunnen contacteren. Indien je geen berichten hebt ontvangen, mag je dit altijd laten weten door een mailtje te sturen naar scoutsmskatgmail [dot] com of door contact op te nemen met een van jullie leiding. 

Meer info over hoe en wat zal nog worden meegedeeld, het is weldegelijk een buitenactiviteit. Denk er aan dat de activiteit misschien kan uitlopen!

GIVERS

/

BELANGRIJKE DATA

Groepsweekend 26-28/02

Scoutsrestaurant 13-14/03

WC-rollen/mondmaskerverkoop TBA

Kennedymars 03/04

Groepsacitviteit 24/04

 

Stevige linker, 

Jullie leiding!

Recente reacties