Hopper Winkel

NIEUWSBRIEF

Hey daar lieve kindjes

 

Zijn jullie braaf geweest dit jaar? Want we hebben namelijk te horen gekregen dat Sinterklaas weer in het land is. Hij heeft contact met ons opgenomen om ons te vertellen dat hij dit jaar jammer genoeg niet kan langskomen bij de scouts, maar hij heeft als alternatief een kleurwedstrijd voor jullie! Bij iedere tak is er één iemand die kans maakt om een prijs te winnen! De winnaars gaan natuurlijk diegene zijn die de creatiefste kleurplaten hebben, dus laat al jullie creativiteit de vrije loop!

 

Dit is wat jullie moeten doen voor de wedstrijd:

  • Print de kleurplaat uit
  • Kleur de kleurplaat in en hang hem voor zaterdag aan je raam
  • Zet tenslotte een foto van je tekening en jezelf of jouw naam onder onze facebookpost

 

Er is voor alle takken zaterdag GEEN activiteit, want er komt zaterdag een verrassing voor jullie aan huis!

 

Stevige linker, 

Jullie leiding!

Recente reacties