].jpg

th.jfif
takteken_jonggidsen-jongverkenners-scheepsmakkers_hr_rgb_edited.jpg
th (1).jpg

Beste leden, ouders en sympathisanten
Graag willen wij iedereen uitnodigen om iets lekkers te komen eten op ons scoutsrestaurant! Zoals ieder jaar maken wij het eten helemaal zelf en hebben we keuze tussen verschillende gerechten zodat iedereen kan eten wat hij/zij lekker vindt tegen een schappelijke prijs.

Het vindt plaats in het weekend van 26 & 27 november, aan onze lokalen (Sportlaan 26, 3680 Maaseik).
Op zaterdag 26 november kan je komen tussen 17:00-19:00 & tussen 19:00-21:00.
Op zondag 27 november kan je komen tussen 12:00-14:00.

Als je graag wilt komen proeven of je wilt de scouts graag steunen, maar je kan er niet bij zijn dit weekend. Wees niet getreurd want je kan ook een lekkere maaltijd komen afhalen! Afhalen op zaterdag 26 november tussen 18:00-18:30 aan de lokalen. (U kunt altijd contact opnemen als deze tijd niet uitkomt.)

Inschrijven kan tot en met zaterdag 19 november!

Voorgerecht:
o Soep van het huis

Hoofdgerecht:
o Spaghetti Bolognaise
o Tagliatelle met curry saus en kip
o Friet videe
o Friet balletjes in tomatensaus
o VEGGI spaghetti Bolognaise

Nagerecht:
o Tiramisu met ijs

Kinder menu:
o Friet frikandel met appelmoes
o Kinderijsje

Als je op zaterdagavond gegeten hebt, maar je wilt nog niet naar huis omdat het zo gezellig is, dan kun je altijd eens komen kijken bij ons Givercafé! Onze oudste tak, de givers, houden op zaterdagavond een bar open om wat geld in te zamelen voor leuke activiteiten te kunnen doen doorheen het jaar of op kamp. Kom zeker een lekker pintje, frisse cola of iets anders drinken, gezellig binnen of rond het kampvuur.