top of page
].jpg

02/03

Dag Givers


Deze week worden jullie aan de lokalen verwacht van 14u tot 16u30.


Onderstaande bericht is even belangrijk als aanwezig zijn zaterdag en laat je best even door je mammie en/of pappie lezen:


“Vanaf dit jaar is het noodzakelijk dat wij als jeugdbeweging het fiscaal attest kinderopvang aan de belastingaangifte toevoegen. Dit betreft een gedeeltelijke terugbetaling van het kamp, geldig voor kinderen tot 14 jaar. Om dit te faciliteren, hebben we het rijksregisternummer van zowel uw kind als uzelf nodig. Gelieve dit zo spoedig mogelijk bij het stamhoofd aan te passen onder de sectie "fiscaal-attest".”


Alvast bedankt :) en tot zaterdag!


Gerelateerde posts

Alles weergeven

Tombola 18/05

Beste Leden, Deze zaterdag gaan we rond voor de tombola. We verzamelen bij de lokalen van 14:00 tot 16:30: Kapoenen, kawelpen: Mogen gewoon afgezet worden Jonggivers, Givers: Mogen met de fiets komen

Activiteit 11 mei

Zoals gevraagd, een spel gemaakt in samenwerking met Maarten :) We verwachten jullie van 13.30 uur tot 16.30 uur aan de lokalen. Stevige linker De leiding

20/04

Dag Givers, Deze week is er bosspel. Neem dus zeker allemaal jullie fiets mee! Jullie worden verwacht een de lokalen om 14u.

bottom of page